Vila Santos u dasiji na krfu dassia corfu

Vila Santos u Dasiji (dassia) Krf. Pre nedelju dana samo se vratili sa magičnog krfa pa rekoh da podelim slike smeštaja ako nekome zatreba. Vila Santos u Dasiji je solidna, nudi taman onoliko koliko košta. Prednosti su što je prostrana (najprostraniji studio u Grčkoj u kome sam bio), blizu plaže je, gazda je ljubazan i u vili opsedaju samo naši gosti (Argus je zakupio) tako da ćete sigurno imati sa kim da "popričate", u okviru same vile Santos nalazi se supermarket koji je doduše jako skup ali za brze i hitne nabavke je odličan, odmah preko puta je kafić "Kad cveta limun žut" koji drži Srbin i gde se okupljaju uglavnom Srbi i prate sporcka takmičenja, posteljina se menja na 5 dana, studio je dobro opremljen sa svim potrebnim pratećim kuhinjskim elementima uključujući i mini rernu, tu je i klima koja se doduše naknadno naplaćuje ko želi (univerzalni daljiski od kineza ne radi :(.

Negativne strane Vile Santos su: TV je mali i nema naših kanala, svega par grčkih, nema bežičnog interneta, kupatilo je zrelo za renoviranje, ponekad ume da zasmrdi iz WC, postoji mali razmak izmedju ulaznih vrata i pločica tako da se može desiti da vas poseti poneki gušter iz dvorista (nama se to desilo, ušao je u kofer nesrećko), pomenuti supermarket koji je u sklopu Vile Santos se otvara oko devet ujutru uz ogromnu buku i dreku tako da to nekom može da zasmeta, terase nisu odvojene tako da kada sedite napolju svako ko prođe može da vas vidi (ostali stanari ili šetači na ulici ako vam je soba okrenuta na tu stranu) i najveći nedostatak ove vile je sigurno kafić preko puta u kome se često dešava da se društvo malo zapije pa kreće urlanje do kasnih sata (kod nas je to bio slučaj skoro svako veče)

Savet: Nikako nemojte ostati u Dasiji više od 2 dana, iznajmite auto, skuter idite prevozom, busem...istražite ovo prelepo ostrvo. Ukoliko planirate da ostanete samo u Dasiji onda bolje izaberite neko drugo letovanje jer je Dasija realno ništa u poređenju šta ovo ostrvo može da ponudi. 

Vila Santos na Krfu, soba 25:

Vila Santos u Dasiji (dassia) Krf

Vila Santos u Dasiji (dassia) Krf

Vila Santos u Dasiji (dassia) Krf

Vila Santos u Dasiji (dassia) Krf

Vila Santos u Dasiji (dassia) Krf